Home
Videos uploaded by user “Dayang Melati”
Mr Dakgalbi - REVIEW Korean Restaurant
 
02:05
I know that you want to know the address of this restaurant right ? here you go!!!! it is in bukit bintang near Low Yat plaza and the full address is here 61, jalan bukit bintang, 55100!!! Deeaabak!!!! Because sharing is caring for all my friends here and my friend to be :P
Views: 24956 Dayang Melati
Bisnis jutaan ide nekad anak umur 19 tahun - Brownies The Moize
 
10:40
Bisnis jutaan dari modal nekad anak umur 19 tahun inin memang menarik perhatian. Nggak neko-neko namun pasti! Semakin ditelusuri diwawancara ini jadi bikin iri atau bahkan pengen muda lagi. Karena Kuota gagal doi masih banyak dan masih sangat bisa berekspansi Jawaban dari Tamara juga lugas dan masuk akal semoga bisa menjadi amunisi berjuang para pengusaha dan calon pengusaha diluar sana Ikuti kuisnya dan menangkan hadiahnya https://www.instagram.com/themoize/ Follow Instagram Dayang https://www.instagram.com/dayangmelati/
Views: 198 Dayang Melati
Bagaimana cara menjadi Influencer Instagram
 
09:17
Bagaimana cara menjadi influencer Instagram, dari Sosok Dhidha Nesia :) ada beberapa menarik juga yang dibahas selain engagement atau jumlah follower di Instagram kita. Kupas tuntas bersama Dhidha... dan jangan lupa follow instagram doi disini
Views: 202 Dayang Melati
Nonton Bareng Film Bunda CInta 2 Kodi - Pontianak
 
06:18
Movie Premier Bunda yang kemaren diadakan di XX1 Pontianak bersama produser dan juga tokoh asli dari kisah nyata yang diangkat kelayar lebar ini sangat menginspirasi Terutama bagi para wanita karir, ambisius, penyayang, dan syalala... ternyata kehidupan rumah tangga itu nggak seindah yang kita bayangkan dan bagaimana menyikapinya Film ini dengan terang-terangan menggambarkan bagaimana keegoisan wanita dan keangkuhan kepala rumah tangga bisa menghancurkan kehidupan buah hati mereka Bagaimana menjadi bunda lebih baik... juga ada disini! Jangan lupa beli tiketnya besok yah
Views: 530 Dayang Melati
KFC machine in SUNWAY PYRAMID
 
01:26
A very nice experience given to Sunway Pyramid shopper today... 31/03/2013 ! Not only an exciting moment but also FREE BURGER!!! If you are near by Sunway Pyramid come and visit and try this Fantastic machine
Views: 1753 Dayang Melati
How to use Chopstick and the MYTH behind it - Poesy Liang
 
02:35
She is friendly, pretty and always be happy :) Poesy Liang, the founder of helping angles. I am so lucky to meet her in person and had a very valuable conversation regarding her projects. She is women of the year in 2011 You better know her well because she did many fantastic projects in her life. for me she is a very talented women with bunches of experiences!
Views: 126 Dayang Melati
Cerite Mitos Durian Pontianak - Akad Durian
 
09:03
Ceritanya lagi makan durian pontianak pinggir jalan. Dari ceritanya, nawar harganya, hingga mitos tentang Durian Pontianak. Kamu juga bisa belajar gimana car milih durian yang bener dari Dayang, karena dia tahu dari Konten Shoelicious dan so far,,,, bagus mulu sih 1. Durinya Jarang2 2. Kalo di pukul bunyinya PUK PUK Hayooo siapa yang mukul di video ini Check it out you guys More updates about Life style, Marketing, Entrepreneur , and Food here in my social media Facebook: https://web.facebook.com/dayaangmelati Instagram : https://www.instagram.com/dayangmelati/ Enjoy and buzz me anytime
Views: 107 Dayang Melati
TUTORIAL MAKE UP EMCEE~ WIDIA
 
06:56
Alhamdulillah dikesempatan kali ini di Make up in oleh salah satu rising MUA di Pontianak. Kalo gw emang agak purba masalah make up. But karena itulah ada solusi jasa make up. Kamu bisa pake make up dengan merek-merek ternama hanya dengan bayar 10% dari total harga semua - Hayoooo Efisien mana? Pengen tau karya-karya doi silahkan follow instagramnya disini yah https://www.instagram.com/widiaaaa_/ Instagram Day - Day disini https://www.instagram.com/dayangmelati/ Have fun and Have Impact Folks Salam Day
Views: 106 Dayang Melati
LC President Sunway University 2013
 
04:33
This is a video depicting the announcement of the first ever Local Committee President for AIESEC in Sunway Term 2013/2014. Watch to find out who gets the chills from head to toe! Comment below if you want to congratulate and wish them.
Views: 512 Dayang Melati
What to bring to LANGKAWI ISLAND
 
10:20
There are 10 must bring items for your wonderful trip to Langkawi Island in Malaysia. These 10 items are highly recommended for each everyone of you want to travel in group or back packing because they are based on personal experience. connect with me to find out more Facebook Dayang Melati Twitter @dayaangm Instagram DAYANGMELATI Visit my blog youthswords.blogspot.com See you
Views: 161 Dayang Melati
Why you are joining AIESEC
 
05:26
Local Committee of AIESEC in Sunway University , Malaysia
Views: 207 Dayang Melati
Proses diet alami dengan Air Lemon, Lari, Gym -Diet Diary : Diary Diet Show Eps 1
 
08:38
Akhirnya Youtube Channelnya udah punya series! Yang sangat relatable ama yg punya akun . DIET DIARY SHOW : eps1 Kadang emang belom mau action ampe ada dilemma melinda. Setelah nero jet naik berat badanya habis lebaran kemaren . Now she is on faiyaaahh Check out more video link di BIO Cari tahu lebih lanjut: Facebook : https://www.facebook.com/dayaangmelati Instagram : https://www.instagram.com/dayangmelati/
Views: 751 Dayang Melati
BEST HARLEM SHAKE social media Style  - MSMW 2013
 
02:01
Harlem Shake in Social Media Style. This video taken during Malaysia Social Media Week 2013 at Berjaya Time Square hotel. The best way to express your self whether you CAN or CAN NOT DANCE... Cheers!
Views: 356 Dayang Melati
KOPI LEGENDARIS PONTIANAK - KOPI ASIANG
 
08:36
Thanks for awesome @Riours and kak @Diena_ftria for awesome company. Jadi tahu ternyata kopi asiang ini udah pada generasi kedua. Kopi ini punya keunikan yang asik juga. Yang bikin kopi ternyata nggak pake baju hahahah check out lebih detailsnya lagi disini
Views: 80 Dayang Melati
Crayon Man at Crayon Burger
 
05:28
this is my first series video talking about FOOD! I really impress for the innovation and the creation for this burger. It called CRAYON BURGER at SS 15, accidentally my freind Jessica Young brought me to this place, based on her opinion this burger is unique and she wanted to try... and yeah...In short, I come again with my two lovely friends Muthia Olanda and Ranny Afiqa to try... but.. the dilemma begins... To be Continue... Helooo helooo don't forget to LIKE and SUBSCRIBE my Channel
Views: 343 Dayang Melati
Ada apa di 2018 ???
 
06:56
Belajar Vlogging keknya... Resolusi yang tertunda, Kenapa pengen Vlogging? Kenapa pengen nge Podcast? Hadeuh! Si Hijab Lady punyeee ceriteee!! Takut
Views: 109 Dayang Melati
Otot si pembakar lemak makanan : Diet Diary Show Eps 2
 
07:55
Diepisode kali ini kita mempraktekan hasil research bagaimana menurunkan berat badan secara sehat. yaitu dengan membentuk otot si pembakar lemak. Hampir sama kayak investasi gitu rasanya, karena ini kita harus susah payah untuk 1. Weightlifting 2. Body Workout HIIT Workout ( High Intensity Interval Training ) workout. - - PS: disini ada tips buat memilih lemon yang sehat loh yah :) Dan selalluuu Selaluuu jaga MAKANAN Hikssss - Good Luck
Views: 45 Dayang Melati
Pengalaman Berbagi Nasi Untuk Dhuafa
 
06:42
Alhamdulillah Malam itu bisa punya pengalaman dengan beliau Om Pink yang punya gerakan Berbagi Nasi Untuk Dhuafa - Ampe muntah -muntah malam itu tapi subhanallah Berkesan banget dan bikin kita banyak bersyukur :) Semoga yang ingin bersedakah juga punya keinginan untuk mencoba yah More info langsung Japri beliau yah 081317470293
Views: 65 Dayang Melati
Cara mendapatkan karir dan nilai internasional bersama Marda
 
09:18
Mendapatkan beasiswa, punya karir yang bagus, usaha sendiri, dan kebebasan untuk berkreasi menjadi impian banyak anak muda saat ini. Uniknya teman Dayang yang satu ini, ia tidak hanya bermimpi tapi juga melakukanya dengan aksi dan eksekusi. Paling senang berada dekat perempuan yang penuh prestasi dan suka ngopi di Starbucks ini. Walaukadang menyebalkan layaknya teman yang lain... She has something to bring to the table. Sambil ngopi, simak yah obralan GOKIL ala SWAGG kami hahahha
Views: 100 Dayang Melati
Perjalanan ke San francisco #Day1
 
05:38
Mendapatkan kesempatan dari Fenox Venture Capitak dan juga Be Kraf setelah memenangkan perlombaan startup world cup 2017. Kami dan teman-teman yang tidak beda jauh dari kamu yang berasal dari pedesaan dapat berkunjung ke Amerika. Video dibuang sayang ini semoga menjadi apa aja yang asik buat semua yang nonton... belajar buat sharing hal-hal kecil dari pada jadi sampah giga byte di laptop. Sejarah kecil yang bisa di mamfaatkan yah #amin Next Day bakal lebih seru semoga yah! Amin ada visit ke Facebook, Plug and Play, Google, dan ke Desanya steve job di Palo Alto.
Views: 125 Dayang Melati
How to make easy and delicious salad
 
03:07
I don't like to eat grasses (Vegetable) but in order to eat healthy and lose weight it put me into this situation where I need to make a salad. So, this is my very first video uploaded in 2014. I hope I didn't disappoint you! please show your support by clicking like and subscribe to this channel.
Views: 77 Dayang Melati
Indonesian Youth Society 2013 -Garuda Generation
 
01:30
This is the first ads I have made :) For all Indonesian Student in Bandar Sunway... and also for Non-Indonesian :) Feel free to join our event at Sunway University ( AUDI 7 ) on Thursday 21st of March 2013 at 17.30pm! Ok Guys! sampe ketemu disana yah! Cheers
Views: 218 Dayang Melati
Malaysia Social Media Week 2013 ( MSMW2013)
 
10:39
MSMW 2013 or Malaysia Social Media Week 2013 is one of the largest and the important Social media event in Malaysia. Whereby The prime minister,some politicians followed by celebrities national and international, and of course the expert who are in social media are the speakers for this event, to see how social media implement in different perspective of users. Educate, Engaged, and Entertain is the tag line of it, if you want to know more howwas it going on.. Check it out!
Views: 114 Dayang Melati
Amber Chia- Wassup Mahasiswa
 
01:22
Wassup Mahasiswa is a show at Online podcast Radio at Inspire.fm and Hosted by Dayang Melati. Wassupmahasiswa is one of the show at Inspire.fm. We talk about Mahasiswa ( University student ) issues or anything related to them. The speakers could be youth or any university student that have the urge to voice up their opinion to make a change by inspiring another people all over the world as it is an online podcast radio. This show hosted by Dayang Melati and for this month topic featured Amber chia and Mallory Lone. The topic is about 1. Amber Chia's Story 2. Super Star dimension. Do you want to know more??? Go to our Facebook page: Wassup Mahasiswa
Views: 145 Dayang Melati
Baralek Gadang
 
05:39
Perjalanan pulang ke kampung halaman setelah 4 tahun lebih belum merasakan asli rendang padang rumah menjadi sebuah kesempatan Dayang untuk memperlihatkan betapa apik dan uniknya pernikahan adat Minangkabau. - Walaupun ada beberapa hal yan belum terekspos namun cukup indah untuk dilihat. Betapa berwarnanya adat minang itu
Views: 1330 Dayang Melati
AIESEC facilitator in MyLDS 2013 Malaysia
 
04:57
He has number of years experiences in AIESEC. He also was MC and joined Exchange Participants 10 years ago. There is a precious message from him!
Views: 121 Dayang Melati
AZZAMTRADE.CO
 
03:18
Azzamtrade.co is a moslem wholesale marketplace that connects Indonesian Muslim suppliers product to international vendors all around the world.
Views: 113 Dayang Melati
Garuda Generation Feast 2013
 
00:58
Indonesian Youth Society (IYS) together with embassy of Indonesian in Kuala lumpur organize an event Berbuka Puasa/ Dinner in Sunway University. This event not only aimed for gathering or Silaturrahim but also for Indonesia's election 2014 socialization from Embassy. So that, everyone ( INDONESIAN STUDENT and CITIZEN ) around Bandar Sunway are invited.
Views: 198 Dayang Melati
Advantages during hazy days
 
02:53
There is no offend in this video. I just want amuse the watcher with little things that we actually do and take advantages during this Hazy days. I hope this haze will end soon and everyone will back to their normal style and happy again. :) leave some comment if you have any other advantages :)
Views: 140 Dayang Melati
Last day of Internship at EYE Project Management
 
05:21
my internship is only a month but i really gained the knowledge of how to develop a project that i wanted. Is not only about learning but also meeting new inspirational people with various motivational stories. Trying new experiences until now I become a host at Inspire.fm Emcee and blogger as well... Thank you for everyone!
Views: 93 Dayang Melati
Interview with ANDREW HARDING
 
01:12
This is the most hilarious moment in my broadcasting career! when I get to know Mr. Andrew Harding the managing director of CIMA UK during his visit to Sunway University in Malaysia. He is so humble and inspiring!
Views: 92 Dayang Melati
Tips and Secret of Youth Leader- Chris tan
 
13:18
well known by 2 tremendous projects. Able to raise RM 20,000 for poor children and RM 10,000 for Mercy. Nevertheless, he is also Malaysian Prize winner for ACCA exam. 7th placing in the world.The one and the only student of Sunway University who could achieved these all yet is CHRIS LOUIS TAN or well known by Chris tan. Graduated last year as an qualified accountant but end up in Social youth projects. What are the tips and secret to be a very good student yet fantastic in his projects within the campus. let's learn more from him...
Views: 225 Dayang Melati
MyLDS 2013 at UM
 
01:08
This is my very first Channel video. I was suddenly addicted with world entertainment and Broadcasting activities. There is no Mistake to put my self into something that i really happy doing it. As a host of Inspire.fm for What's up Mahasiswa... I really love to get my self inspired and inspire people with their experiences or current activities.. So here we are in Dayang Melati' Channel...
Views: 69 Dayang Melati
MyLDS 2013 - Candidate MCVP TM
 
01:31
AIESEC Malaysia was having Vice President Election of its departments! and I proudly say that she is a very Brave young woemn to run for it. Passionate, Smart, and intellectual those are my impression on you.
Views: 57 Dayang Melati
President of AIESEC Malaysia 2013
 
04:52
I interviewed him just few days after election. Don't miss this video because he has his first message for all of AIESECers out there :) Please ignore the first part of the video.. Because we have done this interview through phone of my friend Cindy :) Enjoy!
Views: 304 Dayang Melati
Last day of Internship at EYE PROJECT MANAGEMENT
 
05:19
my internship is only a month but i really gained the knowledge of how to develop a project that i wanted. Is not only about learning but also meeting new inspirational people with various motivational stories. Trying new experiences until now I become a host at Inspire.fm Emcee and blogger as well... Thank you for everyone!
Views: 15 Dayang Melati
Shopping in Bukit Bintang
 
03:29
Recently I learn how to do Stop motion video and I love it! Nooooo I adore it??? Whattt.... in short, this is my very first production using stop motion. Furthermore, I would like to say thank you to Muthia as the actress and photographer of me in this video... (please don't kill me) I personally love taking picture and talking in front of camera as my dream wanna be one of the best host!!! I am on my way there! I need your comment and feed back here! your comment is really matter to me... please bear with my selfie picture because I know you love them too ... I have been preparing for my brand new youtube video that called -DM- seriously it is simply my name hahahha... see you in the next video -#Amazing #awesome
Views: 159 Dayang Melati

10 tips untuk merawat diri sendiri

Wanita, terjun ke dalam kehidupan dan pekerjaan, sering melupakan diri mereka sendiri. Dan setelah semua, perawatan yang tepat dari diri Anda, tidak hanya akan terlihat bagus, tetapi juga merasa bahagia. Hanya 10 tips, yang setiap wanita harus tahu, dapat mengubah kehidupan secara mendasar.

  • Tip # 1 - Gaya Hidup

Wanita cantik - wanita yang sehat! Itulah mengapa Anda perlu menyingkirkan kebiasaan buruk, jika ada. Perhatikan nutrisi yang tepat dan memadai. Harus tampil setiap hari, setidaknya satu set latihan minimum. Dan, tentu saja, sesuaikan tidur Anda. Dan kemudian hidup akan menjadi jauh lebih menarik.

  • Papan nomor 2 - Minimum kosmetik

Ya, toko modern menawarkan banyak pilihan kosmetik. Kadang-kadang Anda ingin membeli semuanya sekaligus, dan jika ada kesempatan, tentu saja, itu layak dilakukan. Tapi cukup aplikasikan sekaligus ke wajah untuk memberi make-up, jangan. Pertama, kulit ingin bernafas, dan kosmetik menutupi suplai oksigen. Dan, kedua, riasan yang terlalu cerah hanya cocok dalam kasus yang jarang.

  • Tip # 3 - Tangan

Betapapun primitifnya hal ini, kebanyakan pria memperhatikan tangan wanita. Ya, dan usia seorang wanita mudah ditentukan oleh tangannya, karena mereka menjadi tua sejak awal. Oleh karena itu, Anda harus merawat tangan dan manikur Anda setiap hari.

  • Tip # 4 - Rambut

Ini adalah rambut dan rambut terawat yang dapat menekankan penampilan wanita. Oleh karena itu, Anda tidak hanya perlu mencuci kepala secara tepat waktu, tetapi Anda juga harus menyuburkan rambut Anda dengan berbagai masker. Ya, dan tidak ada yang membatalkan kunjungan ke salon tata rambut.

  • Tip # 5 - Kulit

Secara alami, kulit cantik hanya pada bayi, dan kemudian harus hati-hati dan teratur diurus. By the way, sebelum memilih krim untuk perawatan kulit, lebih baik untuk mengunjungi ahli kecantikan. Konsultasi yang menyenangkan tidak pernah sia-sia.

  • Tip # 6 - Jangan berubah, tetapi ambil

Seorang wanita harus bisa menerima dirinya sendiri apa adanya, dan mencintai dirinya sendiri. Jika dia tidak, yang lain tidak akan bisa jatuh cinta padanya.

  • Dewan nomor 7 - Penolakan kimia

Untuk menyelamatkan masa muda mereka, selama mungkin, ada baiknya meninggalkan banyak bahan kimia. Terutama mengingat berapa banyak resep untuk merawat diri sendiri ada di halaman-halaman Internet.

  • Tip # 8 - Berat

Anda perlu memperhatikan berat badan Anda sendiri, tetapi Anda tidak perlu bersenang-senang dalam diet. Ya, dan formula 90-60-90, jauh dari semua. Karena itu perlu ditentukan, dalam standar berat apa seorang wanita merasa nyaman dan mematuhinya.

  • Tip # 9 - Cinta

Ternyata itu indah untuk terlihat cantik, seorang wanita hanya bisa jika dia jatuh cinta. Dan mengapa tidak, karena ini sangat bagus!

  • Papan nomor 10 - Dengan optimisme dalam hidup

Dan, aturan paling penting, adalah kemampuan untuk memperlakukan semuanya dengan positif! Hanya setelah itu kecantikan luar dan dalam akan menjadi harmonis sempurna.