Home
Videos uploaded by user “tengku asmadi ku din”
7 senaman kecilkan peha dan punggung
 
02:05
Dapatkan tips kurus di mrtengkuasmadi.com
Views: 123080 tengku asmadi ku din
Cara sediakan chia seed
 
02:10
Cara sediakan chia seed dengan mudah
Views: 25590 tengku asmadi ku din
Resepi Detox Untuk Perut Buncit
 
02:59
Cara mudah untuk kempiskan perut dengan amalkan resepi detox dengan bahan semulajadi
Views: 482429 tengku asmadi ku din
Buang Toksin Dalam Badan
 
01:54
Alami masalah sembelit,susah buang air besar,pening kepala
Views: 19367 tengku asmadi ku din
Resepi Jem Strawberry Homemade
 
02:14
Buat Sendiri jem strawberry dengan resepi lebih sihat
Views: 5787 tengku asmadi ku din
Resepi Sihat Ayam Kukus Halia
 
03:01
Resepi ayam kukus halia. Bahan-bahan 1/4 ekor ayam boleh gunakan apa-apa bahagian. 1 sudu minyak bijan 1 sudu serbuk lada putih 100gram halia muda 3 ulas bawang putih 2-3 sudu besar minyak zaitun extra virgin 1 sudu besar kicap
Views: 5376 tengku asmadi ku din
Smoothies Pisang Oat
 
02:02
Sarapan yang sangat mudah dengan Resepi Smoothies Oat tidak perlu luangkan masa lama untuk hasilkan sarapan yang sihat jom cuba resepi Smoothies Pisang Oat
Views: 5181 tengku asmadi ku din
Amalan saya setiap pagi
 
04:45
Inilah Amalan saya setiap pagi dan untuk dapatkan olivie Plus 30x anda boleh klik di sini http://mrtengkuasmadi.com/product/olivie-plus-30x/
Views: 17422 tengku asmadi ku din
Diet bulan puasa
 
05:44
Views: 9639 tengku asmadi ku din
Program Diet Pemalas
 
01:24
Sertai Program Diet Saya Untuk Kurus Secara Sihat Tanpa Ubat Kurus Layari website saya http://mrtengkuasmadi.com/program-kurus-diet-pemalas/ jangan Lupa Subscribe channel youtube saya Tengku Asmadi
Views: 13116 tengku asmadi ku din
Perbezaan antara cuka teen vs cuka epal
 
03:46
Terdapat banyak perbezaan antara cuka teen dan cuka epal http://mrtengkuasmadi.com/product/sari-cuka-teen-500-ml/
Views: 6429 tengku asmadi ku din
Resepi Smoothies Buah Naga & Nenas
 
03:15
Nikmati smoothies buah naga dan nenas untuk hari yang sihat dan cergas , boleh dapatkan resepi di mrtengkuasmadi.com
Views: 3175 tengku asmadi ku din
Minuman Cuka Tin| Masalah pencernaan, Melawan keletihan & kulit  berseri , membantu membakar lemak
 
07:24
Rasakan kesegaran minuman cuka tin yang semulajadi bagi membantu membakar lemak dalaman anda serta membersihkan toksin di dalam badan http://mrtengkuasmadi.com/product/sari-cuka-teen-500-ml/
Views: 14774 tengku asmadi ku din
Diet Bukan Mahal
 
03:44
Views: 2049 tengku asmadi ku din
6 cara atasi berat badan statik
 
04:53
dapatkan pelbagai info di mrtengkuasmadi.com
Views: 3988 tengku asmadi ku din
Berapa liter air sehari wajib anda minum??
 
02:41
Ini jawapannya untuk anda yang nak tahu berapa banyak air kena minum sehari??
Views: 7424 tengku asmadi ku din
Resepi ikan siakap masak kengsom
 
02:59
resepi ilham dari perlis tercetus idea nak masak ikan siakap masak kengsom atau singgang siam Bahan-bahan 1 ekor ikan siakap 8-10 ulas bawang putih 1 biji cili besar 2 biji cili padi Sejemput asam jawa pastikan buang biji atau beli yang memang takda biji Kunyit hidup 1 inci Belacan 1 inci Garam dan gula secukup rasa. Cara buat dengar video saya membebel ya 😊 suara ala-ala pembaca berita yang direject haha Tengku Asmadi Tukang Masak Sambil Membebel P/s: Sudikan share dan masak ya 😊
Views: 4432 tengku asmadi ku din
Apa Itu Asas Pemakanan Sihat
 
05:45
LAYARI mrtengkuasmadi.com Ketahui asas pemakanan sihat untuk mulakan gaya hidup sihat
Views: 3352 tengku asmadi ku din
Kebaikan Cuka Teen Untuk Buang Toksin Dalam Badan
 
09:28
Saksikan Perkongsian saya di RTM tentang Kebaikan cuka teen di dalam membuang toksin di dalam badan kita , untuk lebih lanjut boleh layari mrtengkuasmadi.com http://mrtengkuasmadi.com/khasiat-minyak-zaitun-untuk-jantung-otak-anda/
Views: 9382 tengku asmadi ku din
Homemade Healthy Mushroom Soup
 
06:56
Sedap dan berkhasiat
Views: 1660 tengku asmadi ku din
Cara mudah kempiskan perut
 
03:28
cara mudah kempiskan perut secara semulajadi boleh rujuk mrtengkuasmadi.com untuk dapatkan pelbagai tips menarik http://mrtengkuasmadi.com/product/olivie-plus-30x/
Views: 27579 tengku asmadi ku din
Resepi Smoothies Avocado dengan Oat
 
01:17
Sarapan pagi yang sihat tanpa perlu untuk memasak campak campak blend siap
Views: 1799 tengku asmadi ku din
Chicken peri peri ala ala nandos
 
02:22
Ayam peri peri ala ala nandos Bahan-bahan 4 ketul dada ayam nak guna bahagian lain pun boleh 1 1/2 lemon 1 biji sweet pepper or capsicum 5 ulas bawang putih 5 biji cili padi 1 1/2 sudu paprika 1 sudu cayenne pepper 1 sudu cuka buah 7 sudu minyak zaitun extra virgin Garam secukupnya Hirisan kulit lemon Boleh juga ke mrtengkuasmadi.com untuk pelbagai resepi Cara buat sila tonton video 😊✌🏻#tengkuasmadi #healthyfood #periperi #periperichicken #nandos #nandoschicken #nandosperiperi
Tips nak makan sebelum atau selepas senaman
 
00:58
Layari mrtengkuasmadi.com untuk lebih tips kuruskan badan secara sihat
Views: 2150 tengku asmadi ku din
Tips hilangkan Lemak di Peha Perut & Pinggul
 
03:23
Boleh layari mrtengkuasmadi.com untuk lebih banyak tips kurus
Diet Pemalas Di MHI TV3
 
10:09
Dengarkan perkongsian saya blogger mrtengkuasmadi.com di MHI TV3
Views: 2660 tengku asmadi ku din
Air detox
 
02:34
Views: 2154 tengku asmadi ku din
Resepi labu Bakar Bermadu
 
04:42
Resepi yang mudah menggunakan madu asli , serbuk kayu manis dan labu . selamat mencuba boleh dapatkan pelbagai info sihat di mrtengkuasmadi.com
Views: 1947 tengku asmadi ku din
Coconut shake versi sihat
 
02:48
Mari cuba resepi coconut shake yang marvelous sedap dan follow mrtengkuasmadi.com
Jangan nak kira kalori
 
02:05
Fokus kepada pemakanan sihat
Smoothies nenas bersama cuka teen
 
03:55
Sedap dihidangkan sebagai menu petang
Views: 1225 tengku asmadi ku din
Kenapa Perlu Berubah
 
06:54
Kita bukan ber diet tetapi ubah gaya hidup dan pemakanan sihat
Views: 2381 tengku asmadi ku din
Senaman bakar kalori Lompat Tali
 
01:40
Gunakan tali skipping untuk lakukan senaman
Views: 5617 tengku asmadi ku din
Healthy Chicken Wrap idea For Healthy Breakfast
 
03:15
Resepi chicken Wrap Ini menu sesuai sarapan atau lunch nak lajak dinner pun ok .. Bahan-Bahan perapan ayam Ayam 3-4 ketul bahagian dada 1 sudu teh serbuk cili 1 sudu teh serbuk paprika 1 sudu teh serbuk lada hitam 1 sudu teh rempah zaatar 1 sudu plain yogurt 1 sudu minyak zaitun Perahan lemon Untuk dressing 2 sudu besar plain yogurt 1 sudu besar rempah zaatar Perahan lemon Dah ready boleh la sediakan sayuran mcm timun dan carrot. Mudah aje kan Selamat mencuba
Tips kawal nafsu makam ketika musim kenduri kahwin
 
05:07
Tips kawal nafsu makan ketika musim kenduri kahwin , boleh dapatkan pelbagai tips sihat di mrtengkuasmadi.com
Thai Green Curry Paste Healthy Choice
 
04:16
Untuk mudah masak sendiri di rumah penyediaan paste adalah sangat bagus, ini saya berikan resepi macam mana nak buat paste kari hijau yang biasanya ada di jual di restaurant makanan Thai
Healthy Energy Balls
 
02:45
Bulan ramadan dah lepas mesti banyak lebihan buah kurma kan? Untuk yang ada stok kurma yang banyak saya kongsikan 2 resepi energy ball ataupun snek sihat yang boleh dilakukan dengan mudah. Resepi Snek Sihat Kurma 1 Bahan-bahan 8-10 biji kurma ikut jenis rendam dalam air suam 3-5 minit 1 cawan oat 1/4 cAwan serbuk kelapa Resepi Snek Sihat bersama Peanut Butter 8-10 biji kurma sama juga rendam dahulu 1 cawan oat 1/4 cawan serbuk kelapa 1 sudu serbuk koko 2 sudu besar peanut butter tanpa gula 15-20 biji badam yang telah di panggang Cara buat boleh tonton video sampai habis.selamat mencuba ya. layari mrtengkuasmadi.com untuk pelbagaikan tips kesihatan dan resepi sihat

10 tips untuk merawat diri sendiri

Wanita, terjun ke dalam kehidupan dan pekerjaan, sering melupakan diri mereka sendiri. Dan setelah semua, perawatan yang tepat dari diri Anda, tidak hanya akan terlihat bagus, tetapi juga merasa bahagia. Hanya 10 tips, yang setiap wanita harus tahu, dapat mengubah kehidupan secara mendasar.

  • Tip # 1 - Gaya Hidup

Wanita cantik - wanita yang sehat! Itulah mengapa Anda perlu menyingkirkan kebiasaan buruk, jika ada. Perhatikan nutrisi yang tepat dan memadai. Harus tampil setiap hari, setidaknya satu set latihan minimum. Dan, tentu saja, sesuaikan tidur Anda. Dan kemudian hidup akan menjadi jauh lebih menarik.

  • Papan nomor 2 - Minimum kosmetik

Ya, toko modern menawarkan banyak pilihan kosmetik. Kadang-kadang Anda ingin membeli semuanya sekaligus, dan jika ada kesempatan, tentu saja, itu layak dilakukan. Tapi cukup aplikasikan sekaligus ke wajah untuk memberi make-up, jangan. Pertama, kulit ingin bernafas, dan kosmetik menutupi suplai oksigen. Dan, kedua, riasan yang terlalu cerah hanya cocok dalam kasus yang jarang.

  • Tip # 3 - Tangan

Betapapun primitifnya hal ini, kebanyakan pria memperhatikan tangan wanita. Ya, dan usia seorang wanita mudah ditentukan oleh tangannya, karena mereka menjadi tua sejak awal. Oleh karena itu, Anda harus merawat tangan dan manikur Anda setiap hari.

  • Tip # 4 - Rambut

Ini adalah rambut dan rambut terawat yang dapat menekankan penampilan wanita. Oleh karena itu, Anda tidak hanya perlu mencuci kepala secara tepat waktu, tetapi Anda juga harus menyuburkan rambut Anda dengan berbagai masker. Ya, dan tidak ada yang membatalkan kunjungan ke salon tata rambut.

  • Tip # 5 - Kulit

Secara alami, kulit cantik hanya pada bayi, dan kemudian harus hati-hati dan teratur diurus. By the way, sebelum memilih krim untuk perawatan kulit, lebih baik untuk mengunjungi ahli kecantikan. Konsultasi yang menyenangkan tidak pernah sia-sia.

  • Tip # 6 - Jangan berubah, tetapi ambil

Seorang wanita harus bisa menerima dirinya sendiri apa adanya, dan mencintai dirinya sendiri. Jika dia tidak, yang lain tidak akan bisa jatuh cinta padanya.

  • Dewan nomor 7 - Penolakan kimia

Untuk menyelamatkan masa muda mereka, selama mungkin, ada baiknya meninggalkan banyak bahan kimia. Terutama mengingat berapa banyak resep untuk merawat diri sendiri ada di halaman-halaman Internet.

  • Tip # 8 - Berat

Anda perlu memperhatikan berat badan Anda sendiri, tetapi Anda tidak perlu bersenang-senang dalam diet. Ya, dan formula 90-60-90, jauh dari semua. Karena itu perlu ditentukan, dalam standar berat apa seorang wanita merasa nyaman dan mematuhinya.

  • Tip # 9 - Cinta

Ternyata itu indah untuk terlihat cantik, seorang wanita hanya bisa jika dia jatuh cinta. Dan mengapa tidak, karena ini sangat bagus!

  • Papan nomor 10 - Dengan optimisme dalam hidup

Dan, aturan paling penting, adalah kemampuan untuk memperlakukan semuanya dengan positif! Hanya setelah itu kecantikan luar dan dalam akan menjadi harmonis sempurna.