Home
Search results “tips untuk kurus”
Hanya Dalam 2 Hari Saja, Lemak di Tubuhmu Cair Seketika Dengan Ramuan Ini
 
04:07
Menurunkan berat badan dengan minuman pembakar lemak yang sangat ampuh dalam menguruskan badanmu sehingga kamu akan terbebas dari perut buncit, mengecilkan lengan, paha.
Views: 5378891 Kamu Harus Tahu
5 Tips Untuk Kurus kurus!
 
00:38
Nak share 5 tips kurus! Korang jangan lupa share taw! CTFIT Detox dari coach Siti Aminah Borhan membantu kurangkan berat badan dan tingkatkan prestasi penghadaman. Selain itu CTFIT Detox lancarkan sistem perkumuhan selain tambah tenaga dan perbaiki kesihatan secara menyeluruh. klik link bawah ni untuk lagi detail. http://ctfit.net/ http://ctfit.net/ http://ctfit.net/
Views: 888 CTFIT
Cara Mengecilkan Paha dalam 5 Menit | Latihan 5 Menit Di Rumah
 
06:15
Kalian nggak punya banyak waktu untuk olahraga? Jangan sedih, latihan ini cuma 5 menit dan sangat compact untuk kamu yang sedang terburu-buru. Latihan ini berfokus ke otot kaki dan paha selamat mencoba, Fitness Squad! Personal Trainer : https://www.instagram.com/mutiafarida/ 🏋 LIKE FACEBOOK PAGE SKWAD FITNESS 🏋 https://www.facebook.com/skwadfitness/ CARA MEMERAHKAN BIBIR SECARA ALAMI : http://bit.ly/2iYz9Uu 🔹 Kalau kamu ingin menurunkan berat badan dan tertarik dengan FITNESS dan Healthy Lifestyle, Jangan lupa SUBSCRIBE ke channel ini ▶ http://bit.ly/2pMtD9k 🔹 Kalau kalian suka video-video tips dan tutorial seputar kecantikan, SUBSCRIBE juga ke channel kita yang lain, SKWAD Beauty 😊 ▶ http://bit.ly/2hRYAGD 🔹 Untuk kalian yang suka Travelling, tonton video-video panduan wisata di channel NOMTRIP ▶ http://bit.ly/2lw4AbK 🔹 Simak fakta-fakta UNIK di channel SKWAD FACTS ▶ http://bit.ly/2gpDQ9s 🔹 Video-Video lucu, sketsa, parodi dan juga Social Experiments di SKWAD FUN ▶ http://bit.ly/2plnjFJ 🔹 SUBSCRIBE juga ke WADEHEL untuk konten entertainment khusus dewasa! 😆 ▶ http://bit.ly/2oEjhbO
Views: 2514061 SKWAD Fitness
Tips Menurunkan Berat Badan Menggunakan Jeruk Nipis Yang Patut Untuk dicoba
 
06:39
SEMUA VIDEO : https://www.youtube.com/channel/UCJucK8AVU3p101SbyMoYtrg/videos
Views: 3574529 Resep Unhi
6 CARA UNTUK KURUS DALAM SEMINGGU
 
03:26
Bagi Anda yang malas berolahraga bisa konsumsi Fiforlif. fiforlif manfaatnya, fiforlif mataram, nutrisi fiforlif, efek negatif fiforlif, fiforlif online store, harga obat fiforlif, kegunaan obat fiforlif, manfaat obat fiforlif, jual obat fiforlif, fiforlif review, fiforlif resmi. Hubungi : Ibu Sry Wahyuni SMS / WA : 0852-6121-2003 PIN BBM : 5CA88114 atau bisa baca2 dulu disini http://bit.ly/minumansehatsegar
Views: 413440 Langsing Fiforlif
Cara Menurunkan Berat Badan Tanpa Diet/Olahraga
 
03:04
Kalian udah capek harus diet ketat dan disiplin olahraga buat jadi langsing? Nah buat kalian yang udah mulai males dan frustasi karna berat badan ngga kunjung turun, kita bakal kasih tau nih rahasia nurunin berat badan paling ampuh, etttt tenang aja tips kali ini ngga bakal nyuruh kalian susah payah olahraga atau nge-gym mati-matian kok. Kalian Cuma perlu mengikuti 3 tips dalam video ini. Thanks for watching!
Views: 1390439 Trending Kafe
Rahsia Kurangkan 4kg Dalam 1 Minggu Cabaran Jom Kurus?
 
02:04
Dalam minggu pertama Cabaran Jom Kurus atau mana-mana program kurangkan berat badan, ramai yang akan berjaya kurangkan 2-4kg. Sudah tentu mereka gembira tapi selepas itu hasil pembuangan berat berat akan "slow down" dan mereka akan rasa "down" dan kecewa. Video ini akan terangkan hubungan gemuk air dengan penurunan berat badan minggu pertama dan KENAPA IA TIDAK AKAN BERTERUSAN SELEPAS MINGGU PERTAMA. Untuk lebih panduan dan video kurangkan gemuk air dan berat badan layari http://kevinzahri.com
Views: 332001 Kevin Zahri
Senaman untuk kurus buat beginner
 
01:25
Nowadays Bella sangat bersemangat untuk mengekalkan hidup sihat. Pagi2x subuh!! dengan bertemakan purple. ⛅️ HB dah bawa Bella pergi padang (Tq syg) menimba ilmu dari @eizham_87 . . Minggu ni adalah minggu perkenalan, so banyak sangat Bella belajar. Paling penting!!! Selama ini cara Bella Senam salah! Syok sendiri rupanya! Terima kasih akak2x abg2x adik2x dan coach yang bagi tunjuk ajar. . . . Tulah sebab kenapa kita kena belajar. Tak sama dengan kita belajar melalui internet atau membaca. Tengok2x syok sendiri rupanya. . . Sebelum2x ni Bella share dekat story. Korang kena follow sebab banyak sangat2x ilmu percuma Bella share. Kami pergi berbayar tau. Haa tapi, kalau nak lagi exclusive, ilmu penuh, personal trainer ajar lagi. Meh la join Team Rawang. HAVOC SANGAT!! . . . #TeamRawang #JK10 #KingFitnessFamily #PrideIsForever #kelabbloggerbenashaari #sihat #diet #ilmukurus #carakurus #gayahidupsihat #bellaidura #bellaiduraootd #ootdbellaidura #reviewblogger #beautyblogger
Views: 3480 Bella Idura
Tips Berpakaian Untuk Wanita Yang Kurus Dan Tinggi Agar Terlihat Lebih Ideal
 
03:04
LIHAT SEMUA VIDEO : https://www.youtube.com/channel/UCqHm7nvOhFEPKjZvzl0EFtA/videos
Views: 49062 Manfaat Cara Sehat
Urutan Untuk Kurus
 
04:20
Royal V sgt laku.. stok habis... dijangka masuk stok jumaat ni.. Minta perhatian....!! Kurus bukan jaminan ..!! Tp tips sy bagi ni mmg ramai yg dh kurus..kurang berat badan..ringan..cergas..Next video jam 3 ya..follow ya..(stok banyak dh habis ..tunggu production baru sampai jumaat ni) Jangan lupa Subscribe Channel Bonda & boleh follow bonda di Media Sosial yang lain : FB PAGES (Rozita Jamu Ratu Malaya) https://www.facebook.com/BondaRozita/ Instagram (Rozita Jrm Official) https://www.instagram.com/bondarozitaibrahim Ikuti kisah Bonda di blog http://rozitaibrahim.com/ Dapatkan Produk Jamu Ratu Malaya melalui pengedar SAH kami : FB PAGES Pengedar & Stokis https://www.facebook.com/JRMHQ1/
Views: 16045 Rozita Ibrahim
Cara Kuruskan Badan Paling Cepat Sekali
 
01:15
http://carakuruskanbadanelites7.com/ Turun5kgDalam4minggu Tips Untuk Turunkan 5kg dalam 4 minggu. Ini Cara Kuruskan Badan Secara Sihat. Dapatkan tips kuruskan badan paling efektif abad ini. Di samping pentingkan bekalan nutrien yang kaya, ini tips kuruskan badan dan sihat no. 1 di Malaysia. Sesiapa pun boleh lakukan. Kena cuba Try checkout: http://carakuruskanbadanelites7.com/ turun5kgdalam4minggu Ada ikut petua kuruskan badan ni, InsyaAllah anda berjaya dan pasti ada yang akan cemburu dengan kejayaan anda. nak kuruskan badan, petua kurus badan, petua kuruskan badan, petua cepat kurus, cara cepat menurunkan berat badan, petua cepat kurus, petua kempiskan perut, kuruskan badan, produk kuruskan badan, kuruskan badan dalam masa seminggu, http://carakuruskanbadanelites7.com/ turun5kgdalam4minggu This is truly the best loss weight supplement or fat burner you can try . Check this out for more info: http://carakuruskanbadanelites7.com diet atkins diet how to lose weight diet how to lose weight fast fat burner lose weight diet plans weight loss
Views: 1268598 Saharudin Md Yusin
Makan Nasi Untuk Kurus!
 
05:58
Ramai yang elak makan nasi semasa ingin kurangkan berat badan. Tapi salah ke nasi? Boleh ke makan nasi untuk kekalkan atau kurangkan berat badan.
Views: 353732 Kevin Zahri
Resepi Detox Untuk Perut Buncit
 
02:59
Cara mudah untuk kempiskan perut dengan amalkan resepi detox dengan bahan semulajadi
Views: 482573 tengku asmadi ku din
tips untuk kurus
 
03:26
3 Tips Untuk Kurus. Selamat berjaya!
Views: 23 Jaja Vitamin.Merah
Tips Mudah Untuk Kurus
 
01:57
Nak kurus? Ikuti tips mudah berikut.
Views: 47 Zam Zarina
TIPS BERPENAMPILAN PRIA KURUS ! | 6 Tips Sederhana Berpenampilan Untuk Pria Bertubuh Kurus
 
05:17
Kamu kurus dan tidak percaya diri ?? Gak perlu galau, karena cowok kurus pun bisa berpenampilan keren ! Video kali ini akan membahas 6 tips berpenampilan untuk pria berbadan kurus ! Semoga video singkat ini bermanfaat ! Enjoy ! and KEEP MOVING FORWARD !! email : kevin.sinarli@gmail.com TIPS PRIA BERTUBUH BESAR : https://youtu.be/P0xIsPxkKLQ TIPS PRIA BERTUBUH KECIL : https://youtu.be/lksPLXUF_Lo VIDEO KEMEJA Lengan Pendek : https://www.youtube.com/watch?v=aYg5c0qFyOk Lengan Panjang : https://www.youtube.com/watch?v=YujzfF_IQxE Video Sepatu : https://www.youtube.com/watch?v=DAwqUH_meqo Video Jam Tangan : https://www.youtube.com/watch?v=CSYCk1KG9-Y Video Ikat Pinggang : https://www.youtube.com/watch?v=fM1-tVWTn44 Video Celana : https://www.youtube.com/watch?v=Kbz2MHxH8Vk Video KAcamata : https://www.youtube.com/watch?v=FE1N3tJ2GXw Video JAs : https://www.youtube.com/watch?v=ddXH2pR-TVk Video Produk Rambut : https://www.youtube.com/watch?v=ZcIuVVR2xXw
Views: 204456 Kevin Sinarli
8 Minuman Sehat Untuk Diet  (Telah TERBUKTI Khasiatnya)
 
06:55
Tahukah kamu, minuman sehat berikut ini bisa membuat badan langsing? cocok bagi kamu yang sekarang menjalankan diet, cara diet, tips langsing, cara langsing, cara diet cepat, cara untuk kurus pelangsing, langsing alami, diet cepat, cara cepat kurus, kurus cepat, tips diet sehat, langsing cepat, cara kurus, tips untuk kurus cara kurus cepat, cara langsing alami, cara kurus dengan cepat cara cepat langsing, langsing sehat, cara diet sehat dan cepat cara langsing cepat, diet cepat kurus,
Views: 81391 Media Portal Kesehatan
Fashion Tips: untuk Wanita Tubuh Kurus (diperagakan langsung!) | imaranadia
 
10:10
Tips berpakaian untuk wanita tubuh kurus yang diperagakan langsung oleh model. Thanks my gorgeous cousin @muthiavalerina!💜 LIKE, SHARE, & SUBSCRIBE untuk support channel ini. Tekan tombol lonceng supaya ga ketinggalan kalo aku upload video baru dan silahkan komen di bawah video apa yang aku harus buat selanjutnya. Can't wait to see you on next video!😍 Stay Gorgeous💕 #FashionTips #IMARAFashionTips ----------------------------------------­-------------------------------- FIND ME ON↘️ INSTAGRAM: @imaranadia / @imarasignature ----------------------------------------­-------------------------------- Background music: Audio Library ----------------------------------------­--------------------------------
Views: 5055 Imara Nadia
Tips Berpakaian untuk Cowok Berbadan Kurus | Fashion Cowok Kurus
 
03:38
*Maaf untuk suara kualitas audio nya yang rendah. Enjoy~ Dear Gents, Dalam video ini saya akan memberikan beberapa tips dalam berpakaian untuk pria yang berbadan kurus. BGM : Mr. V - Somethin' Wit Jazz (Session Victim Remix) Instagram : https://www.instagram.com/huangwesley/ Regards, Wesley Huang
Views: 253359 Wesley Huang
Tips Baju Untuk Orang Gemuk Supaya Nampak Lebih Kurus
 
01:01
Kali ini LANAFIRA ingin berkongsi beberapa tips yang memang sudah terbukti mampu menjadikan anda kelihatan lebih kurus dan slim. Tips ini boleh digunakan untuk semua jenis pakaian tidak kira baju kurung, blouse, jubah dan sebagainya. LANAFIRA juga banyak menampilkan rekaan untuk mereka yang berbadan besar untuk dipakai secara kasual mahupun ke majlis. Kalau suka video ini sila tekan 'Like' dan subscribe ke channel kami. Butik online LANAFIRA - https://www.lanafira.com
Views: 285438 LANAFIRA
DIET UNTUK ANAK SEKOLAH
 
04:33
Views: 754288 Yulia Baltschun
Hai Ladies !!! Inilah Tips Memilih Baju untuk Wanita Kurus
 
04:14
Terkadang memang menjadi cantik itu sangat membutuhkan usaha terhadap dirinya.
Views: 14030 Sindy Channel
CARA KARDIO UNTUK MEMBAKAR LEMAK DAN MENAMBAH STAMINA KAMU!!!
 
05:48
Di Video ini kita akan bahas tentang Kardio. Kardio itu satu aktivitas yang kita lakukan terus menerus jadi kita gak berhenti. Kardio itu dari nama cardiovascular berarti melatih paru-paru dan jantung kita supaya kita jadi lebih fit dan stamina kita menambah yang bagus lagi adalah karido membakar lemak dan membantu kita untuk menurunkan berat badan secara simple atau jadi lebih kering disaat kita lagi diet. check out juga 2ninefit di instagram dan facebook Facebook https://www.facebook.com/2NineFit/?ref=hl
Views: 253046 2Nine Fit Indonesia
Tips Jogging Yang Baik Dan Benar Untuk Kuruskan Badan
 
05:14
Berikut ini merupakan video penjelasan tentang Tips Jogging Yang Baik Dan Benar Untuk Kuruskan Badan. Semoga bermanfaat bagi anda.
Views: 30176 Channel Kesehatan
Tips Untuk Kurus dan Sihat
 
01:35
Animated Video created using Animaker - https://www.animaker.com Tips Untuk Kurus dan Sihat
Views: 33 Y_T_L
Menu Sehat Untuk Diet | Cara Menghilangkan Lemak | Tips Cepat Kurus |
 
00:59
Mau Herbalife Murah??!! untuk menurunkan berat badan dengan cepat, ngecilin perut buncit, lengan, paha.. di sini tempatnya : http://pencegahandiabetes.com hp : 0819 3269 5062 Persediaan Hebalife dengan Harga Murah, Terbatas!! Dapatkan Segera...
Views: 499 IndonesiaHerbalife
TIPS : OUTFIT UNTUK TUBUH KURUS
 
06:19
Sedikit sharing ajaaa, berdasarkan pengalaman gue sendiri untuk memilih penampilan yang cocok yang OKE untuk kalian yang bertubuh kurus. Enjoy Don't forget to LIKE and SUBSCRIBE to J RYAN Youtube Channel also follow me on my instagram http://www.instagram.com/jryankarsten a production of Studio47, Member of FamousID
Views: 12539 JRyan Karsten
FITNESS UNTUK TYPE ECTOMORPH(KURUS)
 
07:39
Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/bobbyida/ Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/2NineFit?fre... Subscribe, share dan like
Views: 349739 2Nine Fit Indonesia
Tips Berpakaian Untuk Cowok Berbadan Kurus
 
01:52
Program yang membahas berbagai pernak-pernik yang berhubungan dengan penampilan/style/fashion, dari ujung kaki hingga ujung kepala. Program ini juga akan memberikan tips fashion yang bermanfaat dan dapat menjadi acuan fashion bagi masyarakat Indonesia.
Views: 152755 iLook NET
Tips Berpakaian untuk Orang yang Memiliki Tubuh Kurus | imaranadia
 
04:54
Liat juga video yg langsung diperagainnya yaaa ↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️↘️ https://www.youtube.com/watch?v=lQPt_1PJ9s4&t=7s&ab_channel=ImaraNadia . Disitu baju-bajunya langsung diperagakan oleh model supaya kalian lebih paham 😊 If you like this video please LIKE/COMMENT/SHARE and don't forget to SUBSCRIBE!💜 ----------------------------------------­-------------------------------- Tips Fashion Untuk Orang yang Memiliki Tubuh Kurus: 1. Pakailah pakaian yang pas dengan tubuh kalian 2. Kenakan pakaian two-pieces 3. Pakai dress dengan ornamen 4. Pakai kerah yang memiliki bentuk melebar 5. Kenakan bahan pakaian yang tebal 6. Pakai pakaian yang bertumpuk (layer) 7. Kenakan pakaian bewarna terang atau bermotif ramai 8. Pakai pakaian dengan motif horizontal 9. Pakai aksesoris (anting atau kalung) ----------------------------------------­-------------------------------- FIND ME ON↘️ INSTAGRAM: @imaranadia / @imarasignature TWITTER : @imaranadia_ ----------------------------------------­-------------------------------- Background music: Audio Library ----------------------------------------­--------------------------------
Views: 17415 Imara Nadia
I LOOK - Fashion Tips Model Celana Untuk Tubuh Kurus
 
01:38
Dsign - http://bit.ly/1vns1RZ Dsign - How To & DIY - http://bit.ly/1ruSb2J iLook - http://bit.ly/1Czz8Jy iLook - Fashion Icon - http://bit.ly/YzLz9i iLook - How To and DIY - http://bit.ly/1xtoLqD Weekend List - http://bit.ly/ZjMtaP Weekend List - Resto and Cafe - http://bit.ly/1BtVgm5 Net Lifestyle memberikan tayangan program Magazine seperti iLook, Dsign, Weekend List dan Chefs Table. Program yang membahas berbagai informasi dan tips terkini seputar dunia fashion/style, karya arsitektur yang unik, menarik, ide desain interior yang inspiratif, desain furniture yang kreatif, mereferensi tempat makan, rekreasi, event seru, film atau musik serta Cooking Show bersama Chef Chandra invite langsung guest (Artis dan Public Figure).
Views: 4194 Net Lifestyle
wilayah-lemak Tips Untuk Kurus
 
00:29
www.wilayah-lemak.com tips kurus, tips untuk kurus, teknik kurus, teknik untuk kurus, cara kurus, ubat untuk kurus, tips agar kurus, supplement kurus, buang lemak, hilangkan lemak
Views: 318 zvcreate zvc
1 PESAN EMAS UNTUK PAKAIAN PRIA KURUS
 
10:36
KUASAI BASIC SIGNORE : https://www.tokopedia.com/signoreind ---- Talky Beat by Twin Musicom is licensed under a Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) Source: http://www.twinmusicom.org/song/265/talky-beat Artist: http://www.twinmusicom.org Signore : @signoreind Instagram : @huangwesley Email : hwesley95@gmail.com Regards, Wesley Huang
Views: 52101 Wesley Huang
10 Style Hijab Kece Buat Cewek Bertubuh Kurus
 
02:01
Jangan lupa subscribe channel OWALAH Berita Terbaru https://goo.gl/UOf7db _ Like juga fanspage kami: facebook.com/harga mobil motor rumah terbaru-1381938918931/
Views: 25735 Tegallurung
Tips Untuk Menaikkan Berat Badan ~ DR OZ INDONESIA 11 FEBRUARI 2017
 
07:06
Tips Untuk Menaikkan Berat Badan ~ DR OZ INDONESIA 11 FEBRUARI 2017 Video Tags: Dokter OS, Acara TV, Indonesia, Dokter, Dokter OZ, OZ, Dr OZ, Dr OZ Indonesia, Dokter OZ Indonesia
Views: 1544625 Dokter OS
iLook - Tips Memilih Outfit Untuk Tubuh Kurus
 
02:09
Dsign - http://bit.ly/1vns1RZ Dsign - How To & DIY - http://bit.ly/1ruSb2J iLook - http://bit.ly/1Czz8Jy iLook - Fashion Icon - http://bit.ly/YzLz9i iLook - How To and DIY - http://bit.ly/1xtoLqD Weekend List - http://bit.ly/ZjMtaP Weekend List - Resto and Cafe - http://bit.ly/1BtVgm5 Net Lifestyle memberikan tayangan program Magazine seperti iLook, Dsign, Weekend List dan Chefs Table. Program yang membahas berbagai informasi dan tips terkini seputar dunia fashion/style, karya arsitektur yang unik, menarik, ide desain interior yang inspiratif, desain furniture yang kreatif, mereferensi tempat makan, rekreasi, event seru, film atau musik serta Cooking Show bersama Chef Chandra invite langsung guest (Artis dan Public Figure).
Views: 55085 Net Lifestyle
RESEPI : Masakan Untuk Kurus Lepas Bersalin
 
04:48
1st time tunjuk pd umum dapur sy ..DAPUR KAYU.. Tips : JANGAN X PERCAYA ..!!.. SY KAJI START UMUR SY 16TAHUN Tau.. Sy ada 8 anak 5 cucu.. Dn ilmu2 sy x semua anak2 sy tau (ada benda mereka x suka cara sy.. biasa ler anak muda mana nak caya pantang.. Dah rosak badan cari sy gak..).. MASAKAN NI UTK KURUS BADAN LEPAS BERSALIN.. SELIMMMMMM BALIK INSYAALLAH KALAU FOLLOW SY.. Share pd kawan2 anda jika sudi atau jika ada nilai ilmu.. Sy kan Bidan Mak Jemah versi urban gitu.. (Sy terpaksa buat ni semua )... harap anda x marah pd sy.. Follow Bonda di Media Sosial : FB PAGES Rozita Ibrahim https://www.facebook.com/BondaRozita/ Instagram https://www.instagram.com/bonda_rozita_ibrahim Ikuti kisah Bonda di blog http://rozitaibrahim.com/ Dapatkan Produk Jamu Ratu Malaya melalui pengedar SAH kami : FB PAGES Pengedar & Stokis https://www.facebook.com/JRMHQ1/
Views: 40902 Rozita Ibrahim
5 tips untuk kurus!
 
01:22
Tips-tips penting untuk kurus dan diet harian anda. Jumpa saya di website : www.sistemslim.com blog : www.sistemslim.com/blog
Views: 184 Sistem Slim
Tips Untuk Buang Lemak dan Kurus dengan Set Kurus Basic Shaklee
 
03:27
Created by VideoShow:http://videoshowapp.com/free
Views: 506 Eqin Latif Dot Com
Tips untuk kurus
 
04:54
Views: 5600 Rahsia Kak Ton
TIPS DAN CARA MEMILIH MODEL BAJU MUSLIM UNTUK ORANG KURUS
 
01:45
style pakaian hijab,pakaian hijab anak muda,fashion hijab,trend busana hijab anak,baju muslim,baju muslim terbaru,baju muslim wanita,baju muslim syar'i,baju muslim casual,baju muslim casual 2018,baju muslim dewasa,baju muslim dewasa,baju muslim formal,baju muslim grosir,Tutorial hijab,segi empat,pashmina,syria kia,Hana,Kalung,Rawis,Paris,Syahrini dan make up Pound,implora,Vicxi,warda,Model baju Gamis terbaru 2018,modern,simple dan stylish,vanilla hijab,hijup vanilla,vanilla fashion
Views: 4214 meinprodukt76
CARA NAIK BERAT BADAN UNTUK ORANG KURUS
 
05:03
GET YOUR 2NINEFIT SHIRT KAOS 2NINEFIT DI SELURUH INDONESIA 120.000 RP SIZE S-XL PESAN DI NOMOR INI 0812-8181-0750 2ninefit Ebook kirim email ke 2ninefitebook@gmail.com MY LINKS INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bobbyida/?hl=de FACEBOOK:https://id-id.facebook.com/2NineFit/ TWITTER: https://twitter.com/bobbyida1?lang=de
Views: 134658 2Nine Fit Indonesia
4 CARA DAN TIPS MUDAH UNTUK KURUS | BIGBROTV
 
01:49
https://www.google.com/amp/s/nurliyanajamaludin.wordpress.com/2016/11/19/mengira-keperluan-kalori-harian/amp/ Di atas adalah cara mengira kalori anda Cara mudah kurus diet yang mudah cara langsing dalam sebulan cara hilangkan lemak cara hilangkan double chin cara hilangkan lemak di peha cara hilangkan lemak di tangan
Style Hijab Kece Buat Cewek Bertubuh Kurus, Mau Tiru?
 
03:38
Style Hijab Kece Buat Cewek Bertubuh Kurus, Mau Tiru?
Views: 68836 Fashion Trends
AskiLook: Tips Outfit untuk yang Memiliki Tubuh Kurus - iLook
 
00:57
AskiLook: Tips Outfit untuk yang Memiliki Tubuh Kurus - iLook Program yang membahas berbagai pernak-pernik yang berhubungan dengan penampilan/style/fashion, dari ujung kaki hingga ujung kepala. Program ini juga akan memberikan tips fashion yang bermanfaat dan dapat menjadi acuan fashion bagi masyarakat Indonesia.
Views: 1640 Net Lifestyle
5 TIPS UNTUK BADAN TINGGI dan KURUS
 
04:42
Tips untuk yg berbadan tinggi dan kurus, kalian bisa coba dan semoga berhasil, penampilan kalian, kalian sendiri yg menentukan, perhatian detile kecil dalam bepenampilan karna itu bisa mempengaruhi gaya kalian... thanks for watching dan silahkan di subscribe jika apabila video ini bermanfaat, dan tunggu video tips selanjutnya... follow my IG di @iBestham
Views: 136 iBestham
TEH HIJAU UNTUK DIET !!!
 
07:44
Haaiiii happpy Sunday semuaaaa !!!! Hari ini GIta bawain konten spesial tentang TEH HIJAU nih, jadi didalamnya ada manfaat teh hijau,cara minum teh hijau yang baik untuk diet, dan bahaya teh hijau juga hihihihi Jadi pantengin sampe abis yaaa biar masuk informasinya nb : oh iya buat kalian yang tau lebih tentang teh hijau, bisa langsung komen dibawah yaaa, kita diskusi bareng bareng nih hihii btw maaf yaa rada bising karena rumah depan lagi ada tukang yang bangun rumah hehe HAPPY WATCHING & HAPPYY SUNDAY !!! komen dan saran bisa kalian cantumin di kolom komen dibawah ini yaaa thank you for watching semoga menginspirasi hihihi Instagram : https://www.instagram.com/gita_vbpr/ Music : [No Copyright Music] Bingo Thrills - Joakim Karud stay healthy everyone !!! Gita VBPR For Youtube business inquiries: youtube@drm-indonesia.com ©: dr.m 2018, Indonesia's Official Youtube MCN https://servicesdirectory.withyoutube.com/directory/pt-digital-rantai-maya-drm
Views: 164170 Gita VBPR

10 tips untuk merawat diri sendiri

Wanita, terjun ke dalam kehidupan dan pekerjaan, sering melupakan diri mereka sendiri. Dan setelah semua, perawatan yang tepat dari diri Anda, tidak hanya akan terlihat bagus, tetapi juga merasa bahagia. Hanya 10 tips, yang setiap wanita harus tahu, dapat mengubah kehidupan secara mendasar.

  • Tip # 1 - Gaya Hidup

Wanita cantik - wanita yang sehat! Itulah mengapa Anda perlu menyingkirkan kebiasaan buruk, jika ada. Perhatikan nutrisi yang tepat dan memadai. Harus tampil setiap hari, setidaknya satu set latihan minimum. Dan, tentu saja, sesuaikan tidur Anda. Dan kemudian hidup akan menjadi jauh lebih menarik.

  • Papan nomor 2 - Minimum kosmetik

Ya, toko modern menawarkan banyak pilihan kosmetik. Kadang-kadang Anda ingin membeli semuanya sekaligus, dan jika ada kesempatan, tentu saja, itu layak dilakukan. Tapi cukup aplikasikan sekaligus ke wajah untuk memberi make-up, jangan. Pertama, kulit ingin bernafas, dan kosmetik menutupi suplai oksigen. Dan, kedua, riasan yang terlalu cerah hanya cocok dalam kasus yang jarang.

  • Tip # 3 - Tangan

Betapapun primitifnya hal ini, kebanyakan pria memperhatikan tangan wanita. Ya, dan usia seorang wanita mudah ditentukan oleh tangannya, karena mereka menjadi tua sejak awal. Oleh karena itu, Anda harus merawat tangan dan manikur Anda setiap hari.

  • Tip # 4 - Rambut

Ini adalah rambut dan rambut terawat yang dapat menekankan penampilan wanita. Oleh karena itu, Anda tidak hanya perlu mencuci kepala secara tepat waktu, tetapi Anda juga harus menyuburkan rambut Anda dengan berbagai masker. Ya, dan tidak ada yang membatalkan kunjungan ke salon tata rambut.

  • Tip # 5 - Kulit

Secara alami, kulit cantik hanya pada bayi, dan kemudian harus hati-hati dan teratur diurus. By the way, sebelum memilih krim untuk perawatan kulit, lebih baik untuk mengunjungi ahli kecantikan. Konsultasi yang menyenangkan tidak pernah sia-sia.

  • Tip # 6 - Jangan berubah, tetapi ambil

Seorang wanita harus bisa menerima dirinya sendiri apa adanya, dan mencintai dirinya sendiri. Jika dia tidak, yang lain tidak akan bisa jatuh cinta padanya.

  • Dewan nomor 7 - Penolakan kimia

Untuk menyelamatkan masa muda mereka, selama mungkin, ada baiknya meninggalkan banyak bahan kimia. Terutama mengingat berapa banyak resep untuk merawat diri sendiri ada di halaman-halaman Internet.

  • Tip # 8 - Berat

Anda perlu memperhatikan berat badan Anda sendiri, tetapi Anda tidak perlu bersenang-senang dalam diet. Ya, dan formula 90-60-90, jauh dari semua. Karena itu perlu ditentukan, dalam standar berat apa seorang wanita merasa nyaman dan mematuhinya.

  • Tip # 9 - Cinta

Ternyata itu indah untuk terlihat cantik, seorang wanita hanya bisa jika dia jatuh cinta. Dan mengapa tidak, karena ini sangat bagus!

  • Papan nomor 10 - Dengan optimisme dalam hidup

Dan, aturan paling penting, adalah kemampuan untuk memperlakukan semuanya dengan positif! Hanya setelah itu kecantikan luar dan dalam akan menjadi harmonis sempurna.