HomeПутешествияRelated VideosMore From: MYFUNFOODIARY

TIPS DIET ALA FOOD BLOGGER [TURUN 4KG DALAM 1 BULAN]! -VLOG MYFUNFOODIARY

28 ratings | 1809 views
Pertanyaan yang sering banget di tanyain orang kalau ketemu kita: KOK FOODBLOGGER NGGAK GENDUT? PADAHAL KAN MAKAN MULU. Temukan JURUS AMPUH ANTI GENDUT pasangan MYFUNFOODIARY; Mullie dan Andy selama ini selama bertahun-tahun menjadi FOODBLOGGER. Yang selama ini sudah penasaran dari Instagram storynya MYFUNFOODIARY https://www.instagram.com/myfunfoodiary langsung simak video ini aja ya. Jangan lupa di share dan leave comments di bawah ini yyaaa.. Thank youu :) Gendut atau tidak itu adalah pilihan. NO PAIN NO GAIN. Don't forget to leave comment, like, and share the video. Thank you for your support! 🙏🏻 ========================================================= If you like my Video, please support my Channel! 1) LIKE, COMMENT & SUBSCRIBE now! It's FREE 2) Share this video on Facebook, Google+ or Twitter 3) Add my channel to your featured channel box It would mean the world to me if you help me and give me support! 😘 Visit: http://myfunfoodiary.com Mullie Marlina on Social Media (Myfunfoodiary): https://www.youtube.com/myfunfoodiary https://instagram.com/myfunfoodiary https://www.facebook.com/myfunfoodiary Andy Pau on Social Media (AndyPau): https://www.instagram.com/andypauhand... Myfunfoodiary – Food, Travel, and Lifestyle Guide http://myfunfoodiary.com
Html code for embedding videos on your blog
Text Comments (14)
Priscil Zoechil (27 days ago)
Baru subscribe cc aq
Priscil Zoechil (27 days ago)
Hai cece.. tq saran nya... Semua saran cc cara diet ny kyk aku hehe
Naya L (2 months ago)
Justru bagusan yg dingin ci
Naya L (2 months ago)
MYFUNFOODIARY "Sebaliknya air dingin malah dapat meningkatkan metabolisme kamu di banding air hangat karena air-nya dingin badan kamu cenderung akan memanaskan tubuh untuk menghangatkan air tersebut begitu logikanya. Ada banyak sekali research yang membuktikan hal in..." https://thefamousfitnessplan.com/2017/11/18/apakah-minum-air-dingin-es-membuat-bertambah-gemuk-gendut/amp/
Naya L (2 months ago)
MYFUNFOODIARY air es yg agak lebih berguna diminum saat diet ci. Baca di majalah fitnes dan di web dunia fitnes jg kalo ga salah.
MYFUNFOODIARY (2 months ago)
Apanya yang dingin, Nay?
Y&S FOOD! (2 months ago)
Stunning video recording! Right here at Y&S FOOD! we like to detect this sort of content. We make Travel & Food shows too, all over the world, and therefore we are habitually seeking inspirations and perhaps good ideas. Thank You
MYFUNFOODIARY (2 months ago)
Thank you for visiting our channel. Subscribe for more updates >.< Thank you
Jusak Budipranoto (2 months ago)
Dibantu obat tdk bu?
MYFUNFOODIARY (2 months ago)
Nope. Kita nggak pakai obat-obatan. Kan di videonya sudah di jelasin. Caranya alami dan semua ada di dalam videonya
Y&S FOOD! (3 months ago)
Wonderful video! Sitting here at Y&S FOOD! we adore to detect such type of content. We make Travel & Food shows as well, everywhere around the world, and therefore we are frequently seeking for inspirations as well as approaches. Thank You
MYFUNFOODIARY (2 months ago)
Thank you for visiting our channel. Subscribe for more updates >.< Thank you
Ai & Py Stories (3 months ago)
Ci, mungkin perlu pikirin pake mic yg clip gitu kali ya. Ini sudah fokus nontonnya. Terlalu berisik dibelakang.
MYFUNFOODIARY (2 months ago)
THank you Ai. Iya maaf ya karena jadinya terlalu berisik. Lain kali kita akan pilih venue yang lebih tenang dan cozy. Thank you for the input yaa.. Please subscribe for more updates from us. THank youu

Would you like to comment?

Join YouTube for a free account, or sign in if you are already a member.